Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 135-137, 17672, Καλλιθέα
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:Δευτέρα - Παρασκευή, 07:00 - 21.00 • Σάββατο, 07.30 - 14.00
Menu

Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
210 9530620210 9530622

Ψηφιακή Πανοραμική Δοντιών

H ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία δοντιών, αποτελεί το πιο δημοφιλές διαγνωστικό μέσο στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη γιατί επιτρέπει στον οδοντίατρο να δει σε μία εικόνα την οδοντοφυϊα και τους παρακείμενους ιστούς. Η πανοραμική δοντιών αποτελεί τη βάση για μια σωστή ορθοδοντική θεραπεία.

Πως βοηθάει μία πανοραμική δοντιών

Με μια πανοραμική ακτινογραφία ο οδοντίατρος έχει τη δυνατότητα να δει το σύνολο των δοντιών με τις ρίζες τους  και τη σχέση που έχει αναπτυχθεί με τα υπόλοιπα ανατομικά στοιχεία της στοματικής κοιλότητας. Επίσης η πανοραμική δείχνει στον ιατρό τις παλαιότερες οδοντιατρικές εργασίες που έχουν γίνει, όπως είναι τα σφραγίσματα και οι απονευρώσεις. Τέλος με την πανοραμική δοντιών ο παιδοοδοντίατρος μπορεί να σχηματίσει ακριβή άποψη για την πρόοδο των μόνιμων δοντιών σε παιδιά και την ανάπτυξη τους κάτω από τα νεογιλά, ώστε να μεριμνήσει για την πρόληψη οποιουδήποτε προβλήματος.

Πανοραμικές στην Ιατρική Πρόληψη

Το νέο απόκτημα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, APLHA PLUS της εταιρείας RAYSCAN θυγατρική της εταιρείας SAMSUNG,  μας δίνει την κορυφαία ποιότητα στην απεικόνιση  των εξετάσεων, σε ελάχιστο χρόνο και με μειωμένη δόση ακτινοβολίας. Η διάρκεια της εξέτασης διαρκεί μόλις 4 δευτερόλεπτα.

Το διαγνωστικό μας κέντρο, έχει τη δυνατότητα αρχειοθέτησης των εξετάσεων σας σε οργανωμένο σύστημα  διαχείρισης και αποθήκευσης εικόνων, μέσω ενός ολοκληρωμένου  συστήματος ΙΜPAX R6 σύστημα PACS της AGFA, με δυνατότητα αρχειοθέτησης έως και 10 έτη, με διαγνωστικές οθόνες TFT Barco Coronis (19’’) , για την σύγκριση και την μελέτη των ψηφιακών εικόνων όπου στην συνέχεια αποθηκεύονται σε ψηφιακή μορφή (CD).

psifiakes panoramikes dontion
Ψηφιακές πανοραμικές ακτινογραφίες δοντιών
panoramikh dontion
Ψηφιακός πανοραμικός δοντιών
ακτινολογικο δοντιων
Το ακτινολογικό κέντρο δοντιών

Κλείσε τώρα ραντεβού

στο 210 9530620 & 210 9530622

Ζήτα περισσότερες πληροφορίες

Εδώ