Η1Ν1

Με συνεχή προσπάθεια για την περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών μας και παρακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής μας, προσθέσαμε μια ακόμα υπηρεσία  παρέχοντας την δυνατότητα πραγματοποίησης της εξέτασης για την ανίχνευση του τύπου Α (στέλεχος Η1Ν1) & Β του ιού της γρίπης με την μέθοδο της Ανοσοχρωματογραφίας όπου χαρακτηρίζεται απο εξαιρετική ευαισθησία 82% και ειδικότητα 98,5% συγκρινόμενο με μοριακή τεχνική RT-PCR.

Η άμεση και έγκυρη διάγνωση της νέας γρίπης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση πανδημίας λόγω ότι είναι αρκετά πιο μεταδοτική σε σχέση με την εποχική.

 

Η εξέταση απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους, ομάδες ατόμων υψηλού κινδύνου(άτομα με χρόνια νοσήματα), και έγκυες γυναίκες. Απαιραίτητη προυπόθεση  για την πραγματοποίηση της, ο κάθε εξεταζόμενος θα πρέπει τουλάχιστον το τελευταίο 24ώρο να μην έχει χρησιμοποιήσει ρινικά spray ή κάνει ρινικές πλύσεις με φυσιολογικό ορό.

 

Η διαδικασία της εξέτασης είναι ανώδυνη με την λήψη ρινικού επιχρίσματος και  πραγματοποιείται χωρίς ραντεβού καθημερινά απο 08:00 π.μ. έως και τις 12:30 μ.μ καθώς και στο απογευματινό ωράριο του μικροβιολογικού μας τμήματος απο τις 16:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ. από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας, όπου σε 2 ώρες από τη λήψη του επιχρίσματος θα γνωρίζετε έγκυρα και αξιόπιστα εαν υπάρχει περίπτωση μόλυνσης απο τον ιό της γρίπης .

Αιμοληψίες Κατ Οίκον
Συνεργαζόμενες Εταιρείες
Κάρτα Διαβήτη

Newsletter (Ενημερωτικό)

Συνολικοί Επισκέπτες: 490824
Σημερινοί Επισκέπτες: 593