Ακτινοαποικόνιση

Το διαγνωστικό κέντρο Ιατρική Πρόληψη, θέλοντας να διευρύνει τις υψηλές παροχές του απέναντι στους πελάτες του, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Ακτινοαποικόνιση που  πραγματοποιεί ιατρικές απεικονιστικές εξετάσεις (υπερηχογραφήματα σώματος, Triplex αγγείων & ψηφιοποιημένες ακτινογραφίες) κατ’οίκον.

 

Η Ακτινοαποικόνιση αποτελεί την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας στην παροχή υγειονομικών υπηρεσιών κατ' οίκον.

 

Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός της σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που προσφέρει η Τηλεϊατρική, τούς καθιστά πρωτοπόρους στον Ελλαδικό χώρο και την συγκεκριμένη παροχή, τομή στα πλαίσια της κατ΄ οίκον περίθαλψης.

 

Οι κινητές μονάδες επισκέπτονται τους ασθενείς σε οποιοδήποτε χώρο τους ζητηθεί όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου και διενεργούν ψηφιακές ακτινογραφίες υψηλής ευκρίνειας με ιδιαίτερα χαμηλή δόση ακτινοβολίας, καθώς  και υπερηχοτομογραφήματα   μεγάλης ανάλυσης.

 

Η παράδοση των αποτελεσμάτων και η γνωμάτευση του Ιατρού Ακτινολόγου είναι άμεση. Οι ασθενείς παραλαμβάνουν τις ακτινογραφίες τους σε φιλμ διαστάσεων 35 x 43 (μεγάλη διάσταση - πραγματική εικόνα)  και τα Υπερηχογραφήματα σε φωτογραφικό χαρτί τψηλής  ποιότητας ,ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής σε cd ή dvd με την Dicom μορφή της εξέτασης για προβολή σε οποιοδήποτε υπολογιστή.

 

Η γνωμάτευση και οι εξετάσεις αποστέλλονται με ηλεκτρονική ταχυδρόμηση (e-mail) στον θεράποντα ή συστήσαντα Iατρό.

 

Η υπηρεσία αυτή είναι πολύτιμη σε άτομα ηλικιωμένα, με αναπηρία, σε μη περιπατητικούς ασθενείς αλλά και σε επείγοντα περιστατικά που χρειάζονται λόγω των ιδιαίτερων αναγκών τους, ιατρική φροντίδα στο οικείο περιβάλλον τους.

 

Εξυπηρετεί περιοχές σε όλο το Νομό Αττικής με μέσο χρόνο ανταπόκρισης την μία ώρα.

 

Γ ια περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ακτινοαποικόνιση στα τηλέφωνα : Τηλεφωνικό κέντρο : 10717 Τηλέφωνο : 210 9597112    Κινητό : 6937 308585 & 6937 308586   φαξ 210 9597111 mail info@aktinoapikonisi.gr

 

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.aktinoapikonisi.gr

Αιμοληψίες Κατ Οίκον
Συνεργαζόμενες Εταιρείες
Κάρτα Διαβήτη

Newsletter (Ενημερωτικό)

Συνολικοί Επισκέπτες: 490822
Σημερινοί Επισκέπτες: 591