Αξονική τομογραφία άνω και κάτω γνάθου dental scan

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών της,επένδυσε στην αγορά μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας για τη διενέργεια αξονικής τομογραφίας άνω και κάτω γνάθου (Dental Scan) γιατοποθέτηση εμφυτευμάτων καθώς και πανοραμικών και κεφαλομετρικών εξετάσεων. Η τεχνολογία CBCT είναι η πιο αναλυτική και προηγμένη προσέγγιση μέχρι σήμερα για την πλήρη χαρτογράφηση της περιοχής που θα γίνει η εμφύτευση. 

Με τον αξονικό τομογράφο κωνικής δέσμης ALPHA PLUS της εταιρείας RAYSCAN, θυγατρική της εταιρείας SAMSUNG, έχουμε 3D εικόνες, οι οποίες με ακρίβεια αναγνωρίζουν πιθανές παθολογίες αλλά και δομικές ανωμαλίες της περιοχής.Η αξονική τομογραφία άνω και κάτω γνάθου (Dental Scan) παρέχει λεπτομερής απεικόνιση, βοηθάει τον οδοντίατρο στην κατάλληλη επιλογή εμφυτεύματος, όσον αφορά την περιοχή τοποθέτησης αλλά και το πάχος αυτού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή και υγιής εμφύτευση. Ο χρόνος εξέτασης μιας αξονικής τομογραφίας άνω και κάτω γνάθου (Dental Scan) διαρκεί μόλις12 δευτερόλεπτα.Aποτελεί ένα αποκλειστικά ψηφιακό σύστημα κάτι το οποίο μας δίνει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Προσαρμόζεται ώστε να εξυπηρετεί μικρά παιδιά, ηλικιωμένους καθώς και άτομα με νευρολογικές παθήσεις.

H ψηφιακή πανοραμική καθώς και η κεφαλομετρική ακτινογραφία, αποτελούν το πιο δημοφιλές διαγνωστικό μέσο στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη γιατί επιτρέπουν στον οδοντίατρο να δει σε μία εικόνα την οδοντοφυϊα και τους παρακείμενους ιστούς. Αποτελεί τη βάση για μια σωστή ορθοδοντική θεραπεία. Το νέο απόκτημα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, APLHA PLUS της εταιρείαςRAYSCAN, θυγατρική της εταιρείας SAMSUNG, μας δίνει την κορυφαία ψηφιακή ποιότητα στην απεικόνιση των εξετάσεων, σε ελάχιστο χρόνο και με μειωμένη δόση ακτινοβολίαςΟ χρόνος εξέτασης διαρκεί μόλις 6 δευτερόλεπτα

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε  το ραντεβού σας, καλέστε μας στα 210 9530620-622

Αιμοληψίες Κατ Οίκον
Συνεργαζόμενες Εταιρείες
Κάρτα Διαβήτη

Newsletter (Ενημερωτικό)

Συνολικοί Επισκέπτες: 490851
Σημερινοί Επισκέπτες: 620