Αξονικός Τομογράφος

Η Αξονική Τομογραφία (CT - Commuted Tomography) αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στην ιατρική απεικόνιση, αφού αποτελεί ένα σπουδαίο όπλο στα χέρια του κλινικού ιατρού για την διάγνωση ή τον αποκλεισμό διαφόρων παθήσεων με μεγαλύτερη ακρίβεια συγκριτικά με άλλες απλές απεικονιστικές μεθόδους.

Το τμήμα Αξονικής Τομογραφίας της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ διαθέτει ένα νεό απόκτημα πολυτομικού Αξονικού τομογράφου , τον AQUILION 16 της εταιρείας TOSHIBA, που παρέχει απεικόνιση υψηλής ποιότητας.

Πρόκειται για ένα πολυτομικό αξονικό τομογράφο, που μπορεί να υποστηρίξει με πρωτοποριακές δυνατότητες την πραγματοποίηση εξετάσεων, με μεγάλη διαγνωστική ακρίβεια σε μικρό χρονικό διάστημα και με μείωση της ακτινοβολίας πάνω από 40%.

Το ισχυρό και πλούσιο λογισμικό του, δημιουργεί εικόνες υψηλής ευκρίνειας και αντίθεσης με δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης για την εκτίμηση αγγείων ή οστικών βλαβών.

Προσπαθώντας να καλύψουμε το ευρύ φάσμα της διαγνωστικής απεικόνισης πραγματοποιούμε μέσω των πιο απαιτητικών εφαρμογών :

•    Αξονικές Τομογραφίες Σώματος

•    Ψηφιακή Αγγειογραφία με 3D ανασυνθέσεις

H Ψηφιακή αγγειογραφία είναι μια από την σημαντικότερες εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στην ιατρική απεικόνιση και χρησιμοποιείται για να αναδειχθούν ανωμαλίες ή αποφράξεις στα αγγεία, κατά μήκος του αγγειακού δικτύου.Παράλληλα αποφεύγουμε τυχόν επιπλοκές συγκριτικά με την κλασσική επεμβατική μέθοδο.

Αιμοληψίες Κατ Οίκον
Συνεργαζόμενες Εταιρείες
Κάρτα Διαβήτη

Newsletter (Ενημερωτικό)

Συνολικοί Επισκέπτες: 490838
Σημερινοί Επισκέπτες: 607